Hoppa till innehåll

Evenemangsanmälan

Orienteringstävling med Gånarp Häst!

Lördagen den 15 augusti med start klockan 10.00 arrangerar vi en orienteringstävling med två olika långa sträckor, den längre i första hand tänkt för ryttarna och den kortare för dem som går till fots, med eller utan hund!
Den längre sträckan är cirka 10 km och den kortare ungefär 5 km.

GH-Bakgrund-7.jpg

Regler för tävlingen

Du kan rida eller gå ensam eller i sällskap; det bestämmer du själv. Är ni flera som har sällskap får ni förstås dela på (det eventuella) priset.

Du får en karta med kontrollerna utmärkta och hur du tar dig till dem bestämmer du själv. Kontrollerna ska fotograferas och en enkel fråga besvaras vid var och en av dem. I mål visar du fotona och svaren på frågorna och tre pristagare i varje klass utses när alla gått i mål.

Orienteringen utgår från ridhuset på Gånarp häst. När du har anmält dig får du en starttid och du bör vara vid ridhuset minst 10 minuter före utsatt tid. Det kommer att vara 10 minuters mellanrum mellan starterna i respektive klass.

Avgift och anmälan

Avgiften betalas via Swish till nummer 0708 – 41 23 99. Skriv GH Orienteringstävling samt ditt namn som meddelande, så att din betalning säkert registreras.

Vi önskar varmt välkomna till en rolig dag i skogen!